Shining Life
Welkom
Wie ben ik
Hooggevoeligheid
Tarieven
Contact

Shiatsu massage
Chakra healing massage
Meridiaanmassage
Stoelmassage
Voetreflexologie
Reiki
Seiki Soho
Life-Coaching
Voice dialogue
Workshops
Zachte Yoga
massage Geel
Workshop Hooggevoeligheid
Workshop Leef je leven
Reacties deelnemers
Voorwaarden annulatie
hoofdmassage Retie

Workshop "HOOGGEVOELIGHEID ALS KRACHT"

VAN OVERLEVEN NAAR LEVEN

workshop hooggevoeligheid

Je eigen “gebruiksaanwijzing” leren kennen en hanteren. Effectiever omgaan met jezelf, met je energie en met je omgeving. Dat gaan we leren in deze workshop.

We gaan heel praktisch gericht werken, zodat je er in het dagelijkse leven mee aan de slag kan. Dat je echt kan leven in de plaats van overleven.

Ben je vaak overprikkeld en moe? Ben je vlug afgeleid in een drukke omgeving? Voel je anderen sterk aan? Beleef je alles veel intenser? Voel je je een buitenbeentje?

Dit zijn maar enkele kenmerken van hooggevoeligheid. Wil je er meer over weten, zie mijn website.

Vaak voelt het aan als een zware last; maar eigenlijk is het een mooie gave eens je je eigen “gebruiksaanwijzing” hebt leren kennen.

Data:Dinsdag van 19.00u tot 21.15u
30/1, 6/2, 20/2, 6/3, 20/3, 27/3, 17/4, 24/4/2018
Waar:Pastoor Wuytsstraat 63 te 2400 Mol (Sluis)
Prijs:270 euro (inclusief uitgebreide syllabus)
Meebrengen:Pen en papier en heel veel zin

Download flyer workshop "Hooggevoeligheid Mol"Workshop "LEEF JE LEVEN"

Vaak denken we dat we ons leven moeten “lijden”.
Niets is minder waar.
We kunnen het zelf creëren en het “leiding” geven zoals wij willen.
Onze dromen realiseren, weer passie voelen, weer leven.
Ons geluk zelf in handen nemen zonder afhankelijk te zijn van anderen.

Ben je benieuwd hoe je dat doet? Dan is deze workshop zeker voor jou. We gaan praktisch gericht te werk, zodat je er daarna zelf mee aan de slag kan.

Wanneer:nog te bepalen


Reacties deelnemers

Lydia:
Ik had al heel veel boeken gelezen over hooggevoeligheid. En wist er dus heel veel van met mijn 'hoofd'. Hier in deze workshop heb ik weer leren "voelen", weer contact gemaakt met mijn lichaam en met mezelf. Zoals Els zegt: GEWOON ZIJN en van daaruit in beweging komen. Wat is dit fijn!

Mariska:
Door de vele oefeningen laat je merken dat het werkt, dat het doeltreffend is. Zeer praktisch toepasbaar in het dagelijkse leven. Eindelijk iets waar je zelf echt mee aan de slag kan. Het verandert niet alleen mijn leven, maar het heeft ook effect op mijn omgeving.

Leen:
De cursus heeft ervoor gezorgd dat ik terug van mezelf ben gaan houden. Ik voel me sterker en luister meer naar mijn lichaam. Ik heb heel wat nieuwe inzichten gekregen. Ik voel me super. Je bent geen toeschouwer, je kan je leven zelf gaan leiden.

Marie-Louise:
De cursus is supergoed in elkaar gestoken, het heeft mijn leven veel veranderd.

Karien:
Ik sta nu bewuster en positiever in het leven.

Bianka:
Ruimte voor eigen inbreng, ervaringsuitwisseling met andere deelnemers, positieve sfeer. Inlevingsvermogen en ervaring Els. Het heeft mij vooral doen inzien dat de link tussen geest en lichaam veel groter is dan ik dacht. Het heeft me rust gebracht.

Elly:
De workshop heeft veel veranderingen gebracht. Ik heb leren voelen, zien, horen,... echt contact met mezelf. Alles wordt zeer duidelijk uitgelegd en heel pracktisch.


Algemene voorwaarden workshops

De deelnemer kan tot een maand voor de aanvang van de workshop kosteloos annuleren. De deelnemer kan tot 2 weken voor aanvang van de workshop annuleren tegen annuleringskosten van 50% van het deelnamebedrag. De overige 50% worden geretourneerd. Als de deelnemer annuleert binnen 2 weken tot de workshop dan kan er geen teruggave meer zijn. Maar de deelnemer kan wel kostenloos deelnemen aan dezelfde workshop gegeven op een latere datum.

 |  Shining Life  |  Els Janssens  |  Pastoor Wuytsstraat 63  |  2400 MOL (SLUIS)  |  +32 (0)14 37 06 67  |